Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez endüstriyel tesislerde iki farklı yerı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedarik etmek yürekin kullanılmaktadırlar.

Türkiye’bile lokal yönetmeliklere bakılırsa hangi binalarda yangın kapısı dökmek zorunludur bakacak olursak;

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece bol ise buna rabıtlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde bedel artışını getirmektedir.

Bu kapılar baz olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan geçmek üzere iki gruba ayrılır.

Yangın bapları insanların ve hayvanların meskenlerden autarı çıkmasını ve elan azca yaman solumasını katkısızlar. İnsanlar kötü solumayı önemsiz üzere görebilir meğer yangınlardan en çok hayat kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kadar gazlar “yangın tütünı” solumaktan meydana geliyor.

Yangın kadar müstacel durumlarda dâhilen rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma duvar olmayan bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini yürekeriye hapseder.

Uslu Kanatlı Yangın Kapıları; Yekta kanatlı tasar çizimıyla, mahdut mekanlarda da kullanımı kolaylaştırırken, yangın anında emin bir çıkış sağlamlar.

Yangın bapları, yangın eminği muhtevain nazik öneme malik olan strüktürel unsurlardır. Müstacel durumlarda emniyetli bir kaçış getirmek üzere tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olabilir. Yangın kapıları alelumum yangın dayanımı faik malzemelerden mefultır ve yangın alarm sistemleriyle entegre edilebilirler.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en faik kalite ve en tatminkâr fiyat politikamıza yaraşıklı olacak şekilde Yangın Merdiveni Kapısı üretilir.

Müstacel çıkış kapıları binası itibarıyla kimi özelliklerle donatılır. Kapıların kafalıca özellikleri aşağıdaki gibidir:

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çhileışmasına imkân katkısızlar. Yangın bapları çoğunlukla otomatik olarak kapanan ve panik amerikan barı kabilinden müstacel durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın merdiven kapısının en sarih özelliklerinden bir ötekisi de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında gömlek merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

şayet bir kapının yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak evgin çıkış kapısı yerine bina kat aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe gereğince içkuruluşsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan elan enikonu kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının bedelı henüz buna bentlı olarak daha ucuz olmaktadır.

Bu doğrultuda ülke de hizmet veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine yakışır bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Report this wiki page